۹ خواص شگفت انگیز چای سفید

access_time چهارشنبه, ۱ فروردین, ۱۳۹۷ comment بدون دیدگاه remove_red_eye 226 بازدید

چای سفید از گیاه کاملیا سیننسیس تولید می شود. برگ ها و جوانه های چای درست قبل از اینکه کاملا باز شوند، زمانی که با موهای سفید زیبا پوشانده شده اند برداشت می شوند و به چای سفید تبدیل می شوند. چای سیاه و چای سبز نیز از گیاه کاملیا سیننسیس تولید می شوند با این حال روش های مختلف اکسایش و مالش متفاوتی دارند به همین دلیل عطر و طعم منحصر به فرد خود را دارند.

چای سفید زمان کمی، اکسایش و مالش داده می شود به همین دلیل مقدار آنتی اکسیدان چای سفید از چای سبز و سیاه بسیار بیشتر است.

به نظر می رسد که وجود آنتی اکسیدان بسیار بالا یکی از دلایلی است که مطالعات، خواص چای سفید را با سلامتی مرتبط می داند. چای سفید به کاهش خطر بیماری قلبی، جلوگیری از پیری پوست و حتی کاهش وزن کمک می کند. در ادامه با ۹ خواص شگفت انگیز چای سفید آشنا می شویم.

۱ – غنی از آنتی آکسیدان

کاتچین یک نوع پلی فنول است که در چای سفید موجود است.

پلی فنول ها مولکول های گیاهی هستند که به عنوان آنتی اکسیدان در داخل بدن عمل می کنند. آنتی آکسیدان از ترکیبات به نام رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

رادیکال آزاد بیش از حد می تواند اثرات مضر بر بدن داشته باشد. از آسیب های رادیکال آزاد می توان به پیری، التهاب مزمن و تضعیف سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.

خوشبختانه، به نظر می رسد چای سفید یکی از بهترین انواع چای برای مبارزه با رادیکال های آزاد است. در واقع، مطالعات نشان می دهد چای سفید دارای مزایای آنتی اکسیدانی مشابه چای سبز است که برای سلامتی شناخته شده است.

یک مطالعه نشان داد عصاره چای سفید می تواند به محافظت از سلول های عصبی کمک کند. همچنین پودر چای سفید در کاهش التهاب از رادیکال های آزاد در سلول های پوست انسان بسیار موثر است.

با این حال تحقیقات بیشتری بر روی چای سفید و آنتی اکسیدان آن ضروری است.

۲ – کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی

بیماری قلبی یکی از علل اصلی مرگ در ایران است. بیماری قلبی به شدت به عوامل مختلفی مانند رژیم غذایی، ورزش و عادات شیوه زندگی مانند سیگار کشیدن مرتبط است.

پلی فنول موجود در چای سفید باعث کاهش خطر بیماری قلبی می شود.

در چندین مطالعه، مطالعات نشان داده است که پلی فنول ها می توانند رگ های خونی را تقویت و ایمنی بدن را افزایش دهند.

مطالعات دیگر نشان داد پلی فنول موجود در چای سبز از کلسترول LDL جلوگیری می کند که از عوامل بیماری قلبی است.

در تجزیه و تحلیل ۵ مطالعه، دانشمندان کشف کردند که افرادی که ۳ فنجان یا بیشتر چای در روز نوشیدند خطر ابتلا به بیماری قلبی ۲۱ درصد در آن ها کمتر بوده است.

در حالی که این نتایج نشان می دهد که چای سفید به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی کمک می کند، اما همچنین تغییرات شیوه زندگی برای قلب سالم ضروری است. که شامل مصرف میوه ها سبزیجات بیشتر، ورزش منظم و استراحت فراوان است.

۳ – کمک به کاهش وزن

چای سبز اغلب اولین چایی است که برای کاهش وزن به ذهن می آید. با این حال چای سفید نیز می تواند به همان اندازه در چربی سوزی موثر باشد.

هر دو چای دارای مقادیر مشابه کافئین و کاتچین هستند. یک مطالعه نشان داد عصاره چای سفید قادر به تحریک چربی سوزی و جلوگیری از تشکیل سلول های جدید چربی است.

بررسی مطالعات نیز نشان می دهد که چای سفید به افزایش متابولیسم بدن شما کمک می کند. شاید به این دلیل چای سفید بسیار محبوب نیست که هیچ تحقیقی در مورد اثرات نوشیدن چای سفید در طولانی مدت به کاهش وزن وجود ندارد. تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

۴ – کمک به محافظت دندان ها از باکتری ها

چای سفید یک منبع عالی از فلوراید، کاتچین و تانن است. این ترکیب از مولکول ها باعث تقویت دندان در مبارزه با باکتری ها و قند ها می شود.

فلوراید می تواند به جلوگیری از حفره های دندانی کمک کند تا سطوح دندان ها به حملات توسط باکتری ها در ترکیب با شکر مقاوم تر باشند.

کاتچین ها آنتی اکسیدان های گیاهی هستند که در چای سفید فراوان یافت می شوند. کاتچین ها در مهار پلاک دندان موثر هستند.

تانن ها نوع دیگری از پلی فنول های موجود در چای سفید هستند. مطالعات نشان می دهد ترکیبی از تانن ها و فلوراید می تواند رشد باکتری های ایجاد کننده پلاک دندان را مهار کند.

۵ – دارای ترکیبات موثر در مبارزه با سرطان

سرطان یکی از علل اصلی مرگ در ایران است. مطالعات متعدد آزمایشگاهی نشان داده است چای سفید ممکن است اثرات ضد سرطانی داشته باشد. در یک مطالعه عصاره چای سفید موجب مرگ سلولی در چند نوع سرطان ریه شد.

دو مطالعه دیگر در بررسی اثرات چای سفید بر سلول های سرطانی روده انجام شد، مطالعات نشان داد عصاره چای سفید رشد سلول های سرطانی روده بزرگ را متوقف می کند و از پخش شدن آن ها جلوگیری می کند. آنتی اکسیدان های موجود در عصاره چای سفید همچنین سلول های طبیعی را از آسیب های مولکول های مضر محافظت می کند.

با این حال قابل توجه است که مطالعات بیشتر در مورد انسان برای درک اثرات نوشیدن چای سفید بر سرطان ضرروی است.

۶ – خطر مقاومت به انسولین را کاهش می هد

انسولین هورمون فوق العاده مهمی است. انسولین کمک میکند مواد مغذی از جریان خون به سلول ها منتقل شوند تا استفاده یا ذخیره شوند.

با این حال، در برخی افراد پاسخ به انسولین متوقف می شود، که این عمل مقاومت به انسولین نامیده می شود. متاسفانه، مقاومت به انسولین بسیار رایج است و با دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و سندروم متابولیک در ارتباط است.

جالب توجه است، مطالعات نشان داده اند که پلی فنول های موجود در چای سفید ممکن است خطر ابتلا به مقاومت انسولین را کاهش دهد.

در تجزیه و تحلیل ۱۷ مطالعه با بیش از ۱۱۰۰ نفر، دانشمندان دریافتند که مولکول های داخل چای سفید مانند پلی فنول، میزان قند خون و انسولین را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

در حالی که تحقیقات به نظر امیدوار کننده است، مطالعات بیشتر بر روی چای سفید کمک خواهد کرد تا مشخص کند که آیا چای سفید می توان خطر مقاومت به انسولین را کاهش دهد.

۷ – محافظت در برابر پوکی استخوان

پوکی استخوان یک وضعیت سلامتی است که در آن استخوان ها به صورت تو خالی و متخلخل می شوند. ۷۰ درصد زنان و ۵۰ درصد مردان بالای ۵۰ سال در ایران دچار پوکی استخوان هستند.

مطالعات نشان داده اند که رادیکال های آزاد و التهاب مزمن ممکن است باعث پوکی استخوان شود. این دو عامل می توانند سلول هایی که به رشد استخوان کمک می کنند را نابود کنند. بر عکس نشان داده شده است که کاتچین هایی که در چای سفید یافت می شوند با این عوامل خطر، مبارزه می کنند، کاتچین ها سلولی هایی را باعث پوکی و شکستگی استخوان می شوند را نابود می کنند. این کاتچین ها در مقایسه با انواع چای در چای سفید فروان هستند.

۸ – مبارزه با پیری زودرس پوست

همانطور که افراد پیرتر می شوند طبیعی است که پوستشان نیز پیر میشود. پیری پوست به دو روش پیری داخلی و پیری خارجی صورت می گیرد.

پیری خارجی زمانی اتفاق می افتد که عوامل محیطی به پوست آسیب می رسانند و باعث پیری می شوند. به عنوان مثال اشعه UV خورشید در طول زمان از طریق التهاب به پوست آسیب می رساند.

پیری داخلی نیز به عنوان پیری طبیعی شناخته می شود. که ناشی از آسیب های مختلفی از عوامل مختلف در بدن شما است. مانند رادیکال های آزاد و آنزیم های خاص.

آنزیم هایی که الاستاز و کلاژناز نامیده می شوند ممکن است به شبکه فیبر پوست آسیب برساند. ترکیبات چای سفید برای محافظت پوست شما از اثرات پیری داخلی و خارجی کمک می کند.

در یک مطالعه دانشمندان کشف کردند که اعمال عصاره چای سفید به پوست باعث محافظت در برابر اثرات مضر اشعه UV شد.

بسیاری از مطالعات نشان داده اند که پلی فنول هایی که در چای سفید یافت می شوند توانند چندین مولکول سلولی را خنثی کنند که ممکن است به شبکه فیبر آسیب برساند.

۹ – کمک به حفاظت از بیماری های پارکینسون و آلزایمر

ترکیبات در چای سفید مانند پل فنول ها ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون و آلزامیر را کاهش دهد. مطالعات نشان داده است که پلی فنول می تواند رادیکال های آزاد را کاهش دهد، التهاب و عوامل خطر دیگر را برای هر دو بیماری کاهش دهد.

به عنوان مثال، با بررسی ۸ مطالعه که بر روی بیش از ۵۶۰۰ نفر انجام شده است، دریافتند افرادی که چای مصرف میکنند، خطر ابتلا به پارکینسون ۱۵ درصد کمتر از افرادی بود که چای نمی نوشند.

تجزیه و تحلیل دیگری از ۲۶ مطالعه و بر روی بیش از ۵۲،۵۰۰ نفر دریافتند که مصرف روانه چای باعث کاهش ۳۵ درصدی اختلالات مغزی مانند آلزامیر می شود.

بدون دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این مقاله نوشته نشده است.

کاربر تی بی هستید؟ برای ورود اینجا را کلیک کنید.