طرز تهیه دمنوش چای سفید

access_time جمعه, ۱۷ فروردین, ۱۳۹۷ comment بدون دیدگاه

چای سفید ملایم، شیرین و تازه است و از انواع بسیار سالم و نادر است که از گیاه کاملیا سینسیس تولید می شود. این گیاه به طور عمده در استان فوجیان چین تولید می شود و تنها از جوان ترین برگ های گیاه چای تشکیل شده است.

این برگ ها فقط در ۳ روز از هر سال در اوایل بهار برداشت می شوند. چای سفید باید در چای خشک و بدون رطوبت و به مدت کوتاه در منزل نگهداری شود.

این چای سه برابر بیشتر از چای های دیگر آنتی اکسیدان دارد و سالم ترین چای است. چای سفید اصل مخلمی است.

روش تهیه و دم کردن چای سفید

آب را بجوشانید و در قوری بریزید. سپس صبر کنید تا آب جوشیده خنک شود (مدت ۱ تا ۲ دقیقه)، و به دمای ۷۰ تا ۸۰ درجه برسد.

سپس دو قاشق چای خوری چای سفید را در قوری بریزید.

بین ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا چای در قوری بماند و دم بکشد. هر چه زمان ماندن چای در آب جوش طولانی تر شود، بهتر دم می کشد.

بهترین روش دم کردن شیوه قدیمی و سنتی ایرانی هاست. دم کردن چای در ظروف نشکن، پیرکس، یا چای ساز سبب میشود خواص چای تا حدودی کاهش یابد.

همچنین میتوانید از برگ نعنا، چوب دارچین، آویشن و گل سرخ برای طعم دادن به چای سفید استفاده کنید.

کسانی که مزه خالص چای سفید را نمی پسندند میتوانند یک قاشق مربا خوری، عسل به چای سفید اضافه کنند.

چای سفید را می شود دو تا سه بار استفاده کرد، بعد از نوشیدن چای سفید مجددا آب جوش را در قوری بریزید تا چای بعدی آماده شود.

برای آماده کردن یک فنجان چای سفید می توانید یک قاشق چای خوری چای سفید را در فنجان آب داغ بریزید و دو تا سه بار استفاده کنید.

بدون دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این مقاله نوشته نشده است.

کاربر تی بی هستید؟ برای ورود اینجا را کلیک کنید.