برای خرید چای بهاره 97 لاهیجان کلیک کنید

واقعیت هایی جالب درباره چای

access_time شنبه, ۱۱ فروردین, ۱۳۹۷ comment بدون دیدگاه remove_red_eye 156 بازدید

تقریبا ۵ هزار سال است که مردم از نوشیدنی چای لذت می برند. این نوشیدنی در چین کشف و به سراسر جهان منتقل شد. در حال حاضر محبوبترین نوشیدنی در سراسر جهان است. دومین نوشیدنی محبوب جهان قهوه است.

تاریخچه بسیاری از این نوشیدنی محبوب نیز وجود دارد. در ادامه مطلب با واقعیت هایی جالب در مورد چای آشنا می شوید.

کشف چای

در اوایل برای اهداف دارویی مانند سم زدایی استفاده می شد، اغلب جویده می شد و به شکل امروزی مصرف نمی شد. علاوه برا آن از چای برای مصارف رنگ آمیزی نیز استفاده شده است.

برای اولین بار چند برگ چای در آب جوشی افتادند که خدمتکاران در حال آماده کردن برای امپراتور شن نونگ برای نوشیدن بودند، امپراتور شن نونگ گیاهخوار بود و بعد از نوشیدن این نوشیدنی تصادفی، که بسیار برای او لذت بخش بود، مفهوم نوشیدن چای متولد شد.

انواع چای

انواع مختلفی از جمله : چای سیاه، چای اولانگ، چای سبز، چای سفید وجود دارد. همه آنها از یک گیاه مشابه به نام کاملیا سیننسیس به وجود آمده اند، اما تفاوت این است که چگونه برگ ها پس از برداشت محصول تهیه می شوند.

تمام برگ های چای، خشک، گرم و مالش داده می شوند. انواع مختلف بسته به مراحل اضافی و یا زمانبندی مراحل ایجاد شده قبل از اینکه برگ ها بسته بندی شوند ایجاد می شوند.

چای سیاه : بیشترین مصرف در جهان ( حدود ۸۴ درصد کل چای مصرفی جهان ) تمام مراحل تبدیل به چای روی این چای انجام می شود، در عوض برگ ها تا زمانی که سیاه می شوند، گرما داده می شوند، سپس خشک و بسته بندی می شوند.

چای اولانگ : مراحل کاملا شبیه به چای سیاه فقط چای تا مرحله سیاه شدن برگ ها ادامه پیدا نمی کند.

چای سبز : از طریق بخار تولید می شود بر خلاف چای سیاه و اولانگ که از طریق فرآنید تخمیر تولید می شود.

چای سفید : هیچ کدام از مراحل چای های دیگر را شامل نمی شود. وقتی که برگ های بوته چای در بهار جوانه می دهند، این جوانه ها برداشت می شوند و به مدت کوتاهیی در خوشید خشک می شوند تا آماده بسته بندی شوند.

همچنین مهم است که چای را به طور مناسب نگهداری کنید، تا از گرما، رطوبت و نور دور بماند.

چای سبز

چای سبز به عنوان یک غذای فوق العاده شناخته می شود. از خواص چای سبز می توان به کاهش گلودرد، تنظیم قند خون و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی اشاره کرد. اگر چه این گیاه هزاران سال برای خواص درمانی مصرف می شده است، اخیرا مطالعات علمی بسیاری این خواص را تایید کرده اند.

ترکیبات زیادی در چای سبز وجود دارد مانند فلاونوئید ها و کاتچین. این ترکیبات دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی، ضد باکتریایی و حتی ضد سرطانی دارند.

چای سبز کمک بسیاری به کاهش وزن می کند. جلوگیری از پوسیدگی دندان و کاهش افسردگی نیز از خواص دیگر چای سبز است.

مراحل تولید متفاوت چای سبز با چای های دیگر باعث می شود این مقدار ترکیبات سومند در چای سبز وجود داشته باشد.

بدون دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این مقاله نوشته نشده است.

کاربر تی بی هستید؟ برای ورود اینجا را کلیک کنید.