برای خرید چای بهاره 97 لاهیجان کلیک کنید

خواص چای سیاه چیست؟

access_time چهارشنبه, ۱ فروردین, ۱۳۹۷ comment بدون دیدگاه remove_red_eye 163 بازدید

چای سیاه از برگ های گیاهی به نام کاملیا سیننسیس تولید می شود. طی یک پروسه به نام اکسایش برگها از سبز به قهوه ای تیره تغییر رنگ می دهند. در پروسه اکسایش برگها در معرض هوای مرطوب پر از اکسیژن قرار می گیرند.
تولیدکنندگان چای می توانند میزان اکسید شدن را کنترل کنند. چای سیاه به طور کامل اکسید می شود. چای سبز هم از همین گیاه تولید می شود ولی با این تفاوت که اکسیده نمی شود.

منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها

چای سیاه حاوی آنتی اکسیدان است، اگرچه کمتر از چای سبز. چای سیاه باید در دمای بالا دم بکشد تا آنتی اکسیدان ها را آزاد کند.

یک مطالعه در بریتانیا نشان داد که در حالی که چای سیاه آنتی اکسیدان ها را در دمای پایین آزاد می کند، ولی دم کردن آن در دمای نزدیک به جوش ( ۹۰ درجه سانتیگراد ) می تواند به طور چشمگیری پتانسیل آنتی اکسیدان را افزایش دهد.

محققان همچنین دریافتند که کیسه های چای میتواند از استخراج فلاونوئیدها جلوگیری کند و اضافه کردن شیر به چای اثرات آنتی اکسیدانی آن رت متوقف میکند.

کاهش خطر ابتلا به سرطان

سرطان تمرکز اصلی تحقیقات در مورد مزایای چای سیاه است. موسسه ملی سرطان کاهش خطر ابتلا به سرطان توسط چای سیاه را تایید نمی کند. برخی افراد ادعا می کنند که نوشیدن چای سیاه نه تنها به جلوگیری از ابتلا به سرطان کمک می کند بلکه باعث کاهش میزان سلول های سرطانی بدن نیز می شود.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نشان داد که چای سیاه در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات موثر است. چای سیاه نیز به دلیل توانایی آن در پیشگیری سرطان تخمدان نیز مورد تحقیق قرار گرفته است.

شواهد نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها از فلاونوئید ها در چای سیاه ممکن است به کاهش خطر به سرطان های دیگر نیز کمک کند. در حالی که چای سبز دارای آنتی اکسیدان بیشتری است و نتایج بهتری از چای سیاه دارد، تحقیقات اخیر نشان می دهد که چای سیاه ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.

کافئین خود را بکشید

همانطور که احتمالا می دانید، چای سیاه منبع خوب کافئین است. مقدار کافئین در یک فنجان چای سیاه بستگی به نوع چای سیاه شما دارد. یک فنجان چای سیاه می تواند بین ۱۴ تا ۷۰ میلی گرم کافئین داشته باشد.

به عنوان یک نتیجه، چای سیاه باعث تقویت روحی و تمرکز ذهنی شما می شود.

در حالی که عوارض جانبی چای سیاه خفیف است، محتوای کافئین آن می تواند باعث عصبانیت و تحریک پذیری در بعضی افراد شود.

بهبود سلامت قلب

قلب شما منطقه دیگری است که چای سیاه ممکن است نقش مفیدی داشته باشد. در حالی که افراد مبتلا به بیماری های قلبی هنگام مصرف نوشیدنی های کافئین دار باید احتیاط کنند. شواهد بیشتری وجود دارد که مصرف چای سیاه توسط افراد بدون مشکلات قلبی می توانند خطر ابتلا به بیماری قلبی را در آنان کاهش دهد.

مصرف چای سیاه ممکن است باعث التهاب شود. یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ نشان داد که چای سیاه سبب کاهش خطرات قلبی و عروقی و افزایش سطح آنتی اکسیدان شرکت کنندگان، در مطالعه شد.

جلوگیری از دیابت

خواص سلامتی ذاتی چای سیاه پایان نیافته است، یک مطالعه گزارش می دهد که چای سیاه می تواند به جلوگیری از شروع دیابت نوع ۲ کمک کند.

در مطالعه سال ۲۰۱۳ تاثیر چای سیاه را در کنترل قند خون بعد از غذا، در قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بررسی کرد.

محققان معتقدند که  می توان در رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت از چای سیاه برای کمک به درمان استفاده کرد.

بهداشت روده

همه باکتری ها بد نیستند. در حقیقت، باکتری هایی در بدن ما زندگی می کنند که برای سلامت ما ضروری هستند. باکتری ها در روده ما وجود دارند که به تجزیه مواد غذایی کمک می کنند. تحقیقات نشان می دهد که چای سیاه باعث می شود که روده باکتری های مورد نیاز را بیشتر جذب کند.

شواهدی وجود دارد که چای سیاه ممکن است به حفاظت از معده و روده شما در برابر زخم ها کمک کند، که اغلب به علت عفونت باکتری های هلیکوباکتر پیلوری ایجاد می شود.

بدون دیدگاه

هیچ دیدگاهی برای این مقاله نوشته نشده است.

کاربر تی بی هستید؟ برای ورود اینجا را کلیک کنید.